Tux Photography op Social Media


Natuurlijk is een eigen website leuk. Mooi zelfs. Een ideale plek om te laten zien wat je zo graag doet. Met trots. Zoals een ander liefst een eigen winkel heeft. Een eigen display ruimte, een atelier. Zo zoekt de een klanten op via post. En een ander via e-mail. Vanzelfsprekend, ieder z’n voorkeur.

Maar anno 2015 ‘leven’ er hele groepen en communities voorbij de winkelstraat, voorbij de website. Zij roeren zich bijvoorbeeld op Pinterest, waar je geheel naar je eigen wens en smaak een enorme collectie aan prikborden kunt opbouwen. Niet eens zozeer van eigen werk, eigen foto’s. Nee, van wat je leuk vindt. Mooi vindt. Wilt hebben. Hele verlanglijstjes komen op Pinterest tot leven.

Fotografie op social media: je eten showen op Instagram. Zeg eens eerlijk… Nog nooit gedaan? Of stiekem jij ook?

Fotografie op social media - je eten showen op Instagram

Weer een ander leeft op Facebook. Als extra huiskamer, tussen die van vrienden, collega’s en buren. Om te zeggen wat je vindt, of te laten zien wat je gegeten hebt vandaag. En gisteren. En eergisteren…

Ook Twitter is hiervoor geschikt. Al moet je dan wel altijd kort van stof zijn. En lang niet iedereen zit op Twitter, zeker in Nederland.

Maar Instagram is hier wellicht nóg beter voor geschikt: volledig gericht op het delen van foto’s. Al dan niet bewerkt op die typische Instagram-manier: vierkant bijgesneden, met guitige filters en leuke effecten. Zoals op de zeer herkenbare foto’s hiernaast.


Tux Photography heeft iets te vertellen. En te delen. Beelden, sfeer, composities. En dat is nou typisch iets voor… Tja. Typisch iets voor op alle genoemde social media platformen. Wereldwijde respons op je mooiste creaties via Instagram; met daar communities van experts en liefhebbers die graag werken delen en hun mening geven over de werken van anderen.

De experts en liefhebbers dichterbij vinden we bijvoorbeeld op Zoom. Maar misschien wel net zo belangrijk: de respons van heel dichtbij, uit je eigen kringen, via Facebook.

Met veel plezier is Tux Photography daarmee ondertussen op vele plekken te vinden. Mijn werken en fotografie op social media en andere websites. Hier een handig (klikbaar) overzichtje:

Fotografie social media - Tux Photography

 


Ik zie en spreek u graag daar!
…of natuurlijk gewoon gezellig hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *