Feyenoord fotografie - oogappeltje van de bestsellers: Rotterdam, stadion De Kuip

Bestsellers: stadions


Fotograferen, delen, adverteren…

Sinds ik actief en semi-professioneel fotografeer, ben ik met veel plezier en trots actief op onder andere Facebook, Twitter, Zoom.nl, Werk aan de Muur. En ondertussen ook op hippe media als Instagram en Pinterest. Dat levert fijne complimenten op, leuke gesprekken, unieke contacten. En niet alleen online.

Ondertussen gebruik ik Facebook ook als advertentiemedium. Om liefhebbers van bepaalde landen, steden, objecten en settings, te laten zien welke prachtige werken ze thuis aan de muur zouden hebben kunnen hangen. Op canvas, dibond, hout, buitendoek. Hoe dan ook, en waar dan ook.

En het blijkt dat allerlei onderwerpen in de smaak vallen. Gelukkig. Karaktervolle steden, zoals Deventer en Dordrecht, heb ik op beeld mogen vastleggen. Prachtig, midden in het blauwe uurtje. Of juist overdag of in het donker. Maar één specifiek onderwerp lijkt sommigen toch het meest te raken: stadions. Daar waar clubliefde het hart vervult, al bij het zien van die plek waar het allemaal gebeurt.

Feyenoord Fotografie: De Kuip blijft een oogappeltje!

Ik ben van plan in de toekomst van nog vele stadions (en steden, en landschappen…) de mooiste beelden te maken. Maar vooralsnog is het enthousiasme voor mijn werken van het Kyocera-stadion van ADO Den Haag, de Gelredome, en vooral van De Kuip, al indrukwekkend en inspirerend.

Feyenoord fotografie en stadionfotografie zullen voor mij altijd een geliefd onderwerp zijn. De (oude) kuip een ware oogappel. En ik heb mogen merken dat ik daarin niet alleen sta. In mijn Voetbalstadions-album vindt u al een stevige collectie.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *