Passie voor fotografie - van passie naar website: Tux Photography - foto Machu Picchu, Peru

Van passie naar website


Mijn passie voor fotografie

Ik vond het altijd al leuk, interessant. Foto’s. Fotograferen. Niet gehinderd door al te veel voorkennis, maar wel met een wens, of een streven: het echt mooi in beeld brengen van bijzondere situaties.

Sinds een aantal jaren kan ik het ook echt mijn passie noemen. Ik zocht in die tijd niet zozeer bewust naar bijvoorbeeld composities; maar vond deze vaak al wel. Zo bleek: mensen attendeerden mij daarop. Ik voelde me gevleid, dook er meer en meer in, en toen ging het snel. Een hobby werd een passie. En een passie voor fotografie werd een website.

Ik houd het niet voor mezelf

Zodoende besteed ik vandaag de dag veel vrije tijd aan fotografie. Ik bezoek geregeld en gericht bepaalde locaties en bezienswaardigheden in binnen- en buitenland. Daar leg ik de meest bijzondere plaatjes vast, en hier deel ik de resultaten graag met u:

Ambities…

Mijn ambities laten zich misschien wel raden: ik wil met fotografie blijven doorgaan en me blijven ontwikkelen. Het is een verslavend leuke hobby, en ondertussen al veel meer dan dat. De uitdaging blijft: de mooiste foto’s maken van de meest bijzondere settings. Of juist op het oog gewone situaties bijzonder in beeld brengen. En, op termijn ook workshops geven. Workshops in bijvoorbeeld het bewerken van foto’s, en avondfotografie. Dat zijn erg leuke elementen van het fotograferen, en ik zou graag het plezier en de juiste tips met anderen delen.

Ik wens u veel plezier op mijn website. En hoop dat ik mijn passie en enthousiasme via mijn werken volledig aan u over weet te dragen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *