Foto’s Londen – Citytrip 2016

Foto’s Londen – Citytrip 2016

Big Ben, London Eye, Palace of Westminster, Tower Bridge

Foto’s Londen – Citytrip 2016

Sfeervolle avondfoto’s uit Londen en meer…


Londen stond al lang op mijn lijstje om te bezoeken en foto’s te gaan maken. In april 2016 was het zo ver en ben ik een aantal dagen op pad gegaan in deze mooie stad met mooie architectuur.

Uiteraard is Londen goed bereikbaar met het vliegtuig, maar het leek mij leuker om een keer met de trein op pad te gaan. Via de site van Eurostar heb ik tickets geboekt en ik kon vanaf ieder station in Nederland vertrekken om zo via Brussel naar Londen te reizen. De reis beviel me perfect. De zitplaatsen zijn comfortabel, er is genoeg ruimte voor bagage in de trein en alles liep soepel. Wat mij betreft zeker een aanrader om een keer met de trein naar Londen te reizen.

Mijn hotel heb ik geboekt in de buurt van het station waar ik aankwam in Londen, St. Pancras International. Dit vond ik praktisch, omdat ik zo gemakkelijk van en naar het treinstation kon lopen en vanuit de wijk is het gemakkelijk om met verschillende metrolijnen naar het centrum en de bezienswaardigheden te reizen.

Londen heeft veel mooie plekken om foto’s te maken, zowel overdag als in de avond. De volgende plekken heb ik bezocht om te fotograferen:

  • De Big Ben en het Palace of Westminster.
  • De London Eye.
  • St. Paul’s Cathedral.
  • Tower Bridge.

Meerdere bezienswaardigheden liggen in de buurt van elkaar en wanneer je rondom deze plaatsen loopt, zie je telkens verschillende mogelijkheden om te fotograferen. Ik heb er van genoten om stukken te wandelen door Londen en te fotograferen.

Foto’s Londen, een album met sfeervolle beelden van vooral de oudere architectuur in deze stad. Ik ga zeker nog een keer terug om nieuwe foto’s te maken 🙂


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TUX PHOTOGRAPHY

de nieuwste albums

Translate »
error: