Foto’s Dubai – Citytrip 2016

Foto’s Dubai – Citytrip 2016

Dubai Marina, Burj Khalifa, Burj al Arab, Dubai Skyline, Sheikh Zayed Grand Mosque, Abu Dhabi

Foto’s Dubai – Citytrip 2016

Indrukwekkende avondfoto’s en meer…


Dubai is een stad die op het gebied van architectuur veel te bieden heeft. Overal vind je mooie en vaak grote gebouwen, met als grootste toren de Burj Khalifa. Naast het fotograferen van indrukwekkende architectuur, is Dubai uitermate geschikt als citytrip. Er is voor ieder wat wils qua activiteiten, winkelen, uiteten gaan en uitgaan. Daarbij wordt er door de mensen, die bijvoorbeeld in restaurants en in shopping malls werken, van alles aan gedaan om je het zo goed mogelijk naar je zin te laten hebben met daarbij een enorme klantvriendelijkheid.

Mijn hotel was in Dubai Marina en dit was echt een top hotel, met enorme gastvrijheid en klantvriendelijkheid. Dubai Marina is erg mooi en het is er heerlijk om te wandelen (vooral ’s avonds) en foto’s te maken. Er zijn veel grote gebouwen die ’s avonds mooi verlicht zijn en mooie kleuren hebben. Een genot om te fotograferen.

Naast het bezoeken van meerdere bezienswaardigheden in Dubai, ben ik ook een dag naar Abu Dhabi geweest. Ik ging daar voornamelijk naartoe voor de indrukwekkende moskee, de Sheikh Zayed Grand Mosque. Deze moskee is een van de mooiste moskeeën die ik ooit heb gezien. Ik ben er overdag geweest en ik vond het zowel buiten als binnen geweldig om rond te lopen en foto’s te maken. Ik zou best nog wel eens terug willen gaan en ik zou dan meer tijd willen hebben om foto’s te maken. Dat zou ik dan mooi kunnen combineren met het maken van avondfoto’s van deze prachtige moskee.

De plekken die ik tijdens mijn bezoek aan Dubai heb bezocht en waar ik enorm van genoten heb, zijn:

Foto’s Dubai is een album waaraan nog foto’s toegevoegd gaan worden. Dat zijn foto’s uit 2016 en zeker nog met foto’s die in de toekomst zullen worden gemaakt.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TUX PHOTOGRAPHY

de nieuwste albums

Translate »
error: