Contact

Heeft u een vraag, of een verzoek? Bent u op zoek naar een specifiek beeld? Wilt u een opdracht plaatsen tot een bepaalde foto? Gebruik dan onderstaand contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op. U krijgt altijd antwoord, maar mogelijk komt mijn mail in uw map met ongewenste e-mail. Kijk daarom altijd ook deze map na of stuur anders bij geen antwoord een privé-bericht via mijn Facebook pagina.

Tux Photography – Christian Tuk

KvK nr. 61486248 – BTW nr. NL181210277B01

Algemene voorwaarden:

  • Het copyright van de foto’s op deze website ligt bij Tux Photography en mag niet geschonden worden. Bij schending hiervan volgt een boete.
  • Wanneer een bestelling van een fotoproduct definitief is geplaatst, is het niet meer mogelijk de bestelling te annuleren.
  • Bestellingen van fotoproducten kunnen niet worden geruild voor een ander fotoproduct of een andere foto vanwege de specifieke aard van het product die naar wens van de klant wordt geleverd.
  • Bij schade van een ontvangen bestelling dient de klant dit direct te melden. De afhandeling van de schade verloopt via de leverancier. Teruggave van de betaling is niet mogelijk, er zal een nieuw product worden geleverd die gelijk is aan de eerder geplaatste bestelling.
  • Bij bestellingen gelden verder de algemene voorwaarden van het Thuiswinkel waarborg. Deze zijn te vinden via www.thuiswinkel.org.

Op de hoogte blijven van mijn laatste werken en blogposts? Abonneer u dan hier.