Rotterdam skyline foto’s

Slide background
Slide background
Slide background

Rotterdam skyline foto’s

Rotterdam skyline foto’s by night

Rotterdam skyline foto’s en meer…

Bijzondere beelden van deze prachtige stad. Een feest om te fotograferen. Zeker in de avond en tijdens ‘het blauwe uurtje’.

Informatie

Ik ga graag ’s avonds fotograferen en ik geniet er enorm van om ’s avonds Rotterdam skyline foto’s te maken. Qua fotografie ben ik wel een ‘echte Rotterdammert’.

Rotterdam vind ik een erg mooie stad qua architectuur, zowel modern als klassiek. Veel gebouwen en gebieden zijn ’s avonds schitterend verlicht. Sommige gebouwen vind ik in het donker zelfs mooier dan overdag.

Rotterdam is een stad waar je als fotograaf kunt blijven fotograferen. De verschillende gebouwen, bruggen en bezienswaardigheden zijn vanuit meerdere hoeken mooi te fotograferen. Daarnaast zien zij er per moment van de avond anders uit, denk daarbij bijvoorbeeld aan het verschil tussen het blauwe uurtje en een zwarte lucht. Ook de jaargetijden kunnen een verschil maken voor de foto, een foto in de herfst is bijvoorbeeld anders dan in de zomer. En wat te denken van een besneeuwd Rotterdam.

Locatie

In Rotterdam is veel moois te vinden. Veel meer dan enkel de geijkte Rotterdam skyline foto. En evenmin alleen architectuur; er zijn vele locaties om prachtige beelden van te maken. Locaties waar ik graag kom, zijn o.a.:

  • Centraal Station
  • Centrum
  • Erasmusbrug
  • Euromast
  • Katendrecht
  • Wilhelminapier
  • De Kuip, het stadion van voetbalclub Feyenoord

Zijn er locaties in Rotterdam waar u graag een foto van wilt hebben? Stuur dan gerust een berichtje via het contactformulier van deze site.

Fotografie

Bij avondfotografie gebruik ik altijd een statief en afstandbediening.

Daarnaast gebruik ik regelmatig mijn telefoon als afstandbediening en tijdens zonsondergangen diverse grijsfilters (afhankelijk van het aanwezige licht een 4- of 10-stopsfilter).

De Euromast is een uitstek geschikte plek om de mooiste Rotterdam skyline foto’s te maken. Daarnaast zijn er rondom de Erasmusbrug en de Wilhelminapier verschillende mooi plekken om foto’s te maken.

Rotterdam

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TUX PHOTOGRAPHY

de nieuwste albums

Translate »
error: