IJsland Noorderlicht – winter 2015

IJsland Noorderlicht – winter 2015

alle beelden

IJsland Noorderlicht – winter 2015

Magische Noorderlicht foto’s en meer…


Wat heeft IJsland een grote indruk op mij gemaakt. In februari 2015 ben ik voor korte tijd in dit geweldige land op reis geweest. Misschien wel te kort voor hoe mooi en indrukwekkend het land is. Uitgestrekt, ruw, ruig. Adembenemend natuurgeweld. Ik ga zeker nog een keer terug.

Mijn korte trip bestond uit een aantal excursies en daarnaast ben ik een aantal keer op pad geweest in Reykjavik, waar ik ook overnachtte in een fijn basis hotel. De excursies die ik heb gedaan, waren een Noorderlicht Tour en de zogenaamde Golden Circle Tour. Beide excursies heb ik gemaakt met Reykjavik Excursions. Wat mij betreft een zeer goede en aan te raden organisatie.

Het was magisch om het Noorderlicht te zien, dat heeft zeer veel indruk op mij gemaakt. De Golden Circle Tour leidde ons naar veel prachtige landschappen. De bezochte plaatsen waren Geysir, met de prachtige Strokkur geiser, de Gullfoss waterval en het Thingvellir Nationaal Park.

IJsland is prachtig in alle jaargetijden. Ik ben nu in de winter geweest, maar ik wil zeker nog een keer terug in bijvoorbeeld de zomer of herfst. Om het mee te maken, te ervaren. En vanzelfsprekend ook om weer de prachtigste beelden te mogen vastleggen.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TUX PHOTOGRAPHY

de nieuwste albums

Translate »
error: