Foto’s Zeelandbrug

Slide background
Slide background
Slide background

Foto‘s Zeelandbrug – prachtige foto’s bij zonsopkomst en meer

Foto’s Zeelandbrug

Foto’s Zeelandbrug –  zonsopkomst foto’s bij de Zeelandbrug en meer…

Sfeervolle beelden van deze imposante brug. Zeker tijdens zonsopkomst en zonsondergang is het genieten om bij de Zeelandbrug te fotograferen.

Informatie

De Zeelandbrug is een imposante brug van ruim 5 kilometer. Ik ga er graag fotograferen bij zonsopkomst en zonsondergang, maar ook bij mist, dreigende lucht en mooie wolken fotografeer ik graag bij de Zeelandbrug. Met lange sluitertijd opnames probeer ik sfeervolle foto’s te maken met mooie kleuren, beweging in de wolken en mooi rustig water.

‘Foto’s Zeelandbrug’ is een album dat zeker nog kan groeien. Tot nu toe maken vooral foto’s van rond zonsopkomst onderdeel uit van dit album, maar ik wil graag nog op andere momenten en tijdens andere omstandigheden foto’s gaan maken bij deze prachtige brug.

Locatie

De Zeelandbrug ligt in de provincie Zeeland bij de Oosterschelde en verbindt de plaatsen Zierikzee en Colijnsplaat. Vanuit beide plaatsen is de Zeelandbrug goed te fotograferen. De foto’s die ik heb gemaakt van de Zeelandbrug, zijn gemaakt aan de kant van Colijnsplaat. De brug is daar zowel vanaf de linker- als rechterkant goed te fotograferen. Afhankelijk van waterstanden en weersomstandigheden is het mogelijk om dicht bij de rotsen te fotograferen, onderdaan de kade.

Fotografie

Bij lange sluitertijd opnames gebruik ik altijd een statief en afstandbediening.

Daarnaast gebruik ik regelmatig mijn telefoon als afstandbediening en tijdens zonsondergangen diverse grijsfilters (afhankelijk van het aanwezige licht een 4- of 10-stopsfilter).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TUX PHOTOGRAPHY

de nieuwste albums

Translate »
error: