Foto’s Santorini 2015

Foto’s Santorini 2015

Fira, Oia, Firostefani, Imerovigli, Red Beach

Foto’s Santorini 2015

Foto’s Santorini – sfeervolle witte dorpjes, magische zonsondergangen en meer…


Mijn relax vakantie van 2015 heb ik doorgebracht op het mooie Griekse eiland Santorini. Ik heb enorm genoten van de sfeervolle witte dorpjes, de prachtige rots kusten, de indrukwekkende uitzichten en heerlijke zonsondergangen.

Ons hotel lag in Kamari. Het was een budgethotel met prima kamers, een goed ontbijt en geweldige medewerkers met een fijne klantvriendelijkheid. Vanuit Kamari is het met de lokale bus goed te doen om vrijwel alle mooie plekken op het eiland te bezoeken. In Kamari zelf is het heerlijk om naar het strand te gaan en het is een aanrader om de Mesa Vouno berg te beklimmen voor een prachtig uitzicht. Aanraders voor goede restaurants met heerlijk eten en fijne service zijn Al Fresco en To Pinakio.

De hoofdstad van het dorp is Fira. Het is een prachtig wit dorpje op een hoge rotswand met mooie uitzichten. Het is fijn om daar rond te wandelen en andere dorpen als Firostefani en Imerovigli zijn goed aan te lopen. Imerovigli vind ik persoonlijk mooier dan Fira en het is daar ook wat rustiger. Bij dit mooie dorpje is ook een prachtig uitzichtspunt, Skaros Rock genaamd.

Misschien wel het mooiste dorpje en meest fotogenieke plek van het eiland is Oia. Hier zijn vele prachtige kerken, witte gebouwen en kleine molens te zien. Ook de uitzichten zijn geweldig. Het is hier bij zonsondergang wel erg druk, maar ook overdag is het een zeer fotogenieke plek.

In het zuiden van het eiland is het prachtige Red Beach te vinden bij het plaatsje Akrotiri. Hier zijn schitterende rode rots formaties te vinden.

Foto’s Santorini is een album dat voor mij de mooie herinneringen activeert van een fijne relax vakantie, met veel fotogenieke plekjes en magische zonsondergangen. Een aantal foto’s zijn verkrijgbaar in mijn shop. Mocht u interesse hebben in een foto die (nog) niet in mijn shop staat, stuurt u dan gerust een bericht via het contactformulier.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TUX PHOTOGRAPHY

de nieuwste albums

Translate »
error: