Foto’s Parijs – Citytrip 2014

Foto’s Parijs Citytrip 2014

de Eiffeltoren, het Louvre, l’Arc de Triomphe en Tour Montparnasse

Foto’s Parijs – citytrip 2014

Sfeervolle foto’s van het Louvre en meer…


Parijs behoeft weinig introductie, laat staan opsmuk. De stad spreekt voor zich, ademt kunst, pracht en klasse uit. Van andere tijden. Van tijdloosheid. En als je in Parijs bent is het onmogelijk de grootse schoonheden aan je voorbij te laten gaan.

Voor een liefhebber van avondfoto’s is Parijs een geweldige stad om te fotograferen. Zoveel bijzondere gebouwen en bezienswaardigheden, en in de avond zo prachtig verlicht. Maar ook overdag is het meer dan de moeite waard om Parijs en haar schatten te fotograferen.

Tijdens mijn korte trip heb ik onder andere het Louvre Museum in de avond bezocht. Daarnaast heb ik de Arc de Triomphe in de avond gefotografeerd en heb ik een dagwandeling door Parijs gemaakt. Een mooie plek om overzichtsfoto’s te maken van Parijs, is de Tour Montparnasse. Om ook de Eiffeltoren haar welverdiende glansrol te verschaffen.

Ik ben slechts een paar dagen in Parijs geweest en dat is niet genoeg om alle bezienswaardigheden goed te fotograferen. Ik ben samen met mijn vader geweest en het was mooi om dit uitje met elkaar te delen. Overdag had ik eigenlijk meer foto’s moeten maken. Wanneer het licht overdag niet mooi genoeg is, kunnen foto’s vaak omgezet worden naar zwart-wit. Dit is iets waar ik tijdens een volgend bezoek aan Parijs zeker meer mee aan de slag ga. Ook zijn er nog meerdere bezienswaardigheden die ik in de avond wil fotograferen. Ik zeg bij deze: tot de volgende keer, Parijs!


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TUX PHOTOGRAPHY

de nieuwste albums

Translate »
error: