Foto’s IJsland – winter 2016

Foto’s IJsland – winter 2016

alle beelden

Foto’s IJsland – winter 2016

Magische Noorderlicht foto’s en meer…


IJsland heeft wederom een grote indruk op mij gemaakt. In januari 2016 ben ik opnieuw voor een korte trip in dit geweldige land op reis geweest. Het blijft prachtig om de indrukwekkende landschappen, kusten, watervallen en natuurlijk het Noorderlicht te zien. Ik ga zeker nog een keer naar IJsland en zou dan graag in een ander jaargetijde willen gaan, bijvoorbeeld in de herfst.

Mijn korte trip bestond uit een aantal excursies en daarnaast ben ik op pad geweest in Reykjavik, waar ik ook overnachtte in een fijn basis hotel. De excursies die ik heb gedaan, waren een Noorderlicht Tour, een dagtour naar Snaefellsness en een dagtour naar de Zuidkust. Beide dag excursies heb ik gemaakt met Reykjavik Excursions. Wat mij betreft een zeer goede en aan te raden organisatie. De Noorderlicht Tour heb ik gedaan met Arctic Adventures en we zijn toen met een Jeep op pad gegaan. Dit was zeer fijn, omdat je dan met een kleinere groep gaat en met een Jeep kan je off road rijden, waardoor je meer vrijheid hebt dan met een bus.

Het was wederom magisch om het Noorderlicht te zien, dat heeft weer zeer veel indruk op mij gemaakt. De excursie naar Snaefellsness leidde ons naar veel prachtige landschappen, ruige kusten, mooie bergen en de prachtige Kirkjufell berg. De excursie naar de Zuidkust was ook prachtig en daar heb ik de Skógafoss en Seljalandsfoss watervallen gezien. Daarnaast heb ik toen de mooie kustplaats Vík bezocht, waar indrukwekkende rotsen te zien zijn.

IJsland is prachtig in alle jaargetijden. Ik ben nu in de winter geweest, maar ik wil zeker nog een keer terug in bijvoorbeeld de zomer of herfst. Om het mee te maken, te ervaren. En vanzelfsprekend ook om weer de prachtigste beelden te mogen vastleggen.


1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TUX PHOTOGRAPHY

de nieuwste albums

Translate »
error: